Optifiltrex

Optimale bescherming tegen schadelijke vuildeeltjes.

Dankzij zijn compacte vorm, makkelijke installatie en gebruiksgemak, is deze filter een noodzakelijk onderdeel van elke energiezuinige sanitaire installatie.


Toon mij de verkooppunten

Hoe werkt het?

Roestvrij filterpatroon

Het roestvrije filterpatroon vormt als het ware een fysische barrière om de microscopisch kleine vuildeeltjes - zoals zandkorrels roestdeeltjes en schilfers - tegen te houden.

RotaFLUX

Door de sterke roterende stroom (RotaFLUX) kunnen deze vuildeeltjes zich niet hechten aan de filter waardoor verstoppingen voorkomen worden. Via de purgeerdop of een kraantje zijn de vuildeeltjes makkelijk te verwijderen. 


Toon mij de verkooppunten

Nieuwe patronen nodig? 

Bestel eenvoudig en snel online. Steeds gratis levering.

Ga voor een optimale bescherming tegen kalk en corrosie

Ontdek de belangrijkste voordelen van OPTIFILTREX

Beschermt 

Optifiltrex biedt bescherming tegen zwevende vuildeeltjes, zoals zandkorrels, roestdeeltjes en schilfers. 


Zelfreinigend

Door de roterende stroom, RotaFLUX, kunnen de vuildeeltjes zich niet hechten aan de roestvrije filter en zakken ze naar de bodem van de behuizing. Hier zijn ze makkelijk te verwijderen door de purgeerdop.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de ingebouwde bypass vervang je de compacte filterpatronen in 3 simpele stappen, zonder dat je de waterstroom onderbreekt en natte voeten krijgt. 

Compacte vorm

Zowel de behulzing als de patronen zijn compact en licht. Hierdoor zijn onze producten zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen, of kleine (technische) ruimtes. 

Makkelijke installatie

Dankzij de compacte vorm, licht gewicht, 360° roterende aansluiting en ingebouwde bypass is de installatie een fluitje van een cent. 


Gezond en veilig

Optifiltrex is gezond en veilig want maakt gebruik van oppervlaktefiltratie, wat veel gezonder is dan de dieptefiltratie van de klassieke kaarsfilters, die een broeihaart voor bacteriën zijn.